Geschil met de fiscus

Heeft u een geschil met de Belastingdienst? Worden daarbij stellingen ingenomen waarvan u twijfelt of die wel houdbaar zijn? Of worden er naar aanleiding van een fiscale controle correcties opgelegd waarvan u niet (zeker) weet of die wel terecht zijn? 

Een geschil met de Belastingdienst vraagt een professionele aanpak. Daarbij is kennis van het fiscale recht onontbeerlijk. B&M heeft die kennis. Wij zijn u dan ook graag behulpzaam bij het oplossen van het geschil. Wij hebben een uitstekend track record op dit gebied. Daarnaast onderhouden wij zeer goede contacten met de Belastingdienst.

Wij zien in de praktijk dat correcties naar aanleiding van een fiscale controle veel te snel worden geslikt. Vaak omdat de fiscale kennis ontbreekt en men er veelal van uitgaat dat de Belastingdienst het wel bij het rechte eind zal hebben. Dat laatste is helaas vaak niet het geval. De afgelopen jaren hebben wij voor diverse belastingplichtigen menig correctie naar beneden weten bij te stellen of zelfs geheel van tafel weten te vegen.

Ook kunnen wij u behulpzaam zijn met voeren van bezwaar- en beroepsprocedures.

Direct contact

Bel, e-mail of vul dit formulier voor direct contact of scherpe offerte
Privacy statement | Algemene voorwaarden | WWFT | Website laten maken door Dotsimpel