Over B&M Belastingadviseurs

B&M Belastingadviseurs is een full service belastingadvieskantoor gespecialiseerd in het adviseren en begeleiden van ondernemingen, directeur-grootaandeelhouders en vermogende particulieren/families.

Wij zijn een klein kantoor met grote persoonlijke betrokkenheid en staan voor hoogwaardige fiscale dienstverlening. Wij combineren de voordelen van een kleine organisatie met de expertise en ervaring van een groot belastingadvieskantoor.

Bij ons krijgt u gelijk de juiste persoon aan de lijn en werkt er niet ieder half jaar een andere adviseur op uw dossier. Wij sturen u geen factuur voor een eerste oriënterend gesprek en brengen u geen kantoorkosten in rekening.    

Ons kantoor is aangesloten bij het Register Belastingadviseur (RB). Het RB is een beroepsvereniging voor belastingadviseurs waarvan de organisatie haar leden verplicht tot het bijhouden van vakkennis en het volgen van fiscaal relevante cursussen. 

Wij hanteren voor al onze diensten scherpe en transparante tarieven. Tevens werken wij regelmatig op basis van een vooraf vastgestelde prijs of een gunstig geprijsd abonnementssysteem. 

Wij onderhouden zeer goede contacten met externe adviseurs (accountants, advocaten, notarissen) waardoor wij tevens in staat zijn u van geïntegreerd advies te voorzien.

Direct contact

Bel, e-mail of vul dit formulier voor direct contact of scherpe offerte
Privacy statement | Algemene voorwaarden | WWFT | Website laten maken door Dotsimpel